Drugstore Powder

 
 
 
Fick ju en kommentar om puder så fixade ihop ett litet kollage. Dessa drugstore puder är nog de som ligger högst upp på min lista. Dock kan de ha olika effekter beroende på vilken typ av hud du har, är själv lite oljig men vad ni är har jag ju ingen aning om.
 
1. Loréal True Match - Kostar runt 160:-,  Finns i en rad olika färger så det är inte speciellt svårt att hitta en som passar en själv. Har användt mitt som ett sommar puder och det funkar perfekt, Det mattar ner huden utan att man får en sån där greazy känsla, Dock tyckte inte jag att det hade världens bästa täckning så om det är det du är ute efter kanske det inte är ett puder för dig. 
 
2. Maybelline Fit Me kostar runt 140:-, Hur hypade är inte den kollektionen? ska jag vara ärlig är jag inget stort fan utav den förutom concelers men har ändå gått egenom två stycken av deras puder. Jag tycker ändå att det är helt okej, det får jobbet done liksom. Täckningen är helt okej och den mattar ner, dock tycker jag att det släpper efter ganska kort tid och det är just det jag inte gillar. Men resultatet i sig är helt okej, blir ganska så lätt kakigt men om du tar en fuktig makeup sponge efteråt blir det ett mycket finare resultat!
 
3. Maybelline The matte maker 35:-, Det här är lätt ett av mina favoriter är dock osäker på om det finns i Sverige, köpte nämligen mitt i London. Det här pundret mattar ner, håller länge, sätter sminket på plats och det får en väldigt fin finish utan att det blir greasy eller ser '' för mycket '' ut. Det gör verkligen sitt jobb och till ett väldigt bra pris. Slår de flesta utav de dyrare pudren jag testat också för den delen. 
 
4. RImmel Stay Matte 60 :-, Det här köpte jag också i London men vet att det finns på bland annat Parelle i Linköping men även på Åhlens city i stockholm. Den här produkten är väldigt hypad och nästan varenda beauty guru har snackat om det. Trodde inte att det skulle vara speciellt bra om jag ska vara ärlig men holy macaroni det är det BÄSTA pudret jag vet. Det mattar ner otroligt bra, det håller en hel dag. Det täcker på egenhand även utan foundation. Det sätter sminket och man får ett flawless resultat. 
 
Så Emma och ni andra, där har ni tips på några av mina favorit drugstore puder, för er som inte vet och blir confused av drugstore så betyder det typ de billigare märkena. Hoppas det var till någon hjälp och som jag sa i början är det här vad JAG tycker och vad det har för effekt på MIN hud. Vi har ju alla olika hudtyper så bara för att ett puder funkar för mig betyder det inte att det kommer ha exakt samma effekt på alla.
Beauty, HANNAH, Tips | | Kommentera |
Upp